Business

Twee materiaalopties om uit te kiezen bij het kopen van voetbalschoenen

Voetbalschoenen worden gemaakt van verschillende materialen, zodat spelers de juiste schoenen kunnen kiezen voor hun soort spel. Om je speelpotentieel te maximaliseren, moet je natuurlijk de juiste uitrusting kiezen en voetbalschoenen kopen zijn enkele van de belangrijkste dingen aangezien het een spel is waar je op moet blijven staan. De belangrijkste materialen die in moderne schoenplaten worden gebruikt, zijn synthetisch en leer. Elk heeft zijn voor- en nadelen, dus het zou leuk zijn om ze zorgvuldig te bekijken voordat je er een kiest.

  1. Leer

Omdat het zich uitstrekt om de vorm van de voet aan te passen, wordt het beschouwd als het meest comfortabele materiaal. Er zijn verschillende soorten leer verkrijgbaar voor schoenplaatjes voor duurzaamheid, gewicht en comfort. Volnerfleer, kangoeroeleer en kalfsleer komen het meest voor, waarbij kangoeroeleer in de meeste gevallen wordt gebruikt voor hoogwaardige schoenplaatjes. Waarschijnlijk omdat het leer lichter is in vergelijking met volnerf leer en beter aanvoelt op de bal tijdens het spelen.

Het leer is dikker, dus het beschermt de voeten beter, maar de waarheid is dat het absorptieniveau onbetrouwbaar is, vooral in natte omstandigheden. Dit materiaal absorbeert water, waardoor het zwaarder en moeilijker wordt om mee te spelen. Deze schoenen zijn ook moeilijker schoon te maken. Met de juiste soort waterdichting kunnen deze tekortkomingen echter worden verholpen.

Kangoeroehuiden vallen op omdat hun vezels zeer gelijkmatig georiënteerd zijn, terwijl andere huiden eerder complex zijn. De uniformiteit geeft het leer een licht, dun gevoel zonder aan kracht in te boeten. Dit betekent dat je met schoenplaatjes van kangoeroeleer niet alleen lichtgewicht bent, maar ook betrouwbaar en duurzaam. De prijs van schoenplaatjes is echter hoger.

Dus, in wezen beschermen leren voetbalschoenen je voeten, bieden ze geweldige ondersteuning en geven ze een zacht en geweldig balgevoel, maar zonder de juiste behandeling kunnen ze water absorberen, zijn ze duur en kunnen ze lastig schoon te maken en te onderhouden zijn. Er zijn misschien niet al te veel kleuren om uit te kiezen.

  1. Synthese

Synthetische materialen bieden de voordelen van lichtere schoenplaatjes met waterbestendigheid en flexibiliteit. Of je nu in natte of droge omstandigheden speelt, je zult tijdens je spel van hetzelfde gewicht genieten. Gemaakt van kras- en slijtvast materiaal kun je lang genieten van een mooie look. Met grote verbeteringen aan synthetische schoenplaatjes kunnen spelers nu genieten van vergelijkbare voordelen als synthetisch leer.

De laarzen zijn gemakkelijk schoon te maken, maar ze geven niet hetzelfde balgevoel als leren laarzen. Als je niet voorzichtig bent met je aankopen, koop je ook eerder zware, goedkope materialen. Het materiaal is mogelijk ook niet ademend en vereist een langere inloopperiode. Het voelt misschien minder comfortabel en minder zichtbaar, maar u zult genieten van het gemak van schoonmaken, de lage prijs en het lichte karakter van de laarzen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.