Business

Investeren in onroerend goed vereist hard werken

Investment Real Estate Images - Free Download on Freepik

Het verkopen van een plek brengt vier belangrijke functies met zich mee die vaak door de makelaar worden uitgevoerd. Zodra we het mysterie van die functies hebben ontdekt, zoeken ze alsof we ze kunnen doen zonder tussenpersoon. En dan nog een!

Het eerste dat opvalt aan de verkoop van bedrijf werkelijkheid is hoe gemakkelijk het is om te navigeren en te helpen. Het is zeer goed ontwikkeld en in wezen net zo eenvoudig als het lezen van uw Facebook-feed!

Brazilië heeft een gestaag groeiende economie en toerisme. De regio Bahia beschikt bijvoorbeeld over prachtige stranden, die gecertificeerde magneten zijn voor mensen die op zoek zijn naar de ultieme vakantie-ervaring. Als belegger wilt u natuurlijk begrijpen dat beleggen in onroerend goed in Brazilië een lucratieve onderneming is.

Welnu, vanwege het feit dat eigendommen samen met de banken zelf eigendom zijn geworden, zou je denken dat alle banken gewoon zouden proberen ze te verstrekken zodra je informeert over de aankoop van onroerend goed. In feite hebben banken doorgaans een aparte afdeling die de categorieën vastgoed in eigendom en huurwoningen behandelt. Het is echter vaak tijdrovend om deze route te volgen. Lijsten op lijsten worden op uw verzoek verstrekt. Bovendien zullen verschillende banken verschillende gegevens hebben. Het doorzoeken van deze lijsten en het kort opsommen van de eigendommen die de aandacht trekken, zou zowel vermoeiend als verwarrend zijn.

U kunt hoogstwaarschijnlijk de markt veroveren, maar er kunnen drie grote fouten optreden die nieuwe (en soms ervaren) makelaars maken en die hun kansen op werk ondermijnen. Ik nodig u uit om hieronder te lezen om deze 3 fouten te ontdekken en op welke manier u het bedrijf kunt vermijden.

Waarschijnlijk ongetwijfeld een van de meest gebruikelijke methoden voor het beleggen in bedrijfsvastgoed zijn de buy and hold-richtlijnen. U koopt een marktplaats die wordt gewaardeerd met slechts één eerlijke prijs, waardoor veel organisaties in uw portefeuille zullen blijven vallen. Het kan in uw buurt zijn, aan de andere kant van de stad, of in het buitenland. Als houvast voor het vastgoed zal de kwaliteit voortdurend stijgen. Dat is in ieder geval het principe, want hopelijk vinden er overal om je heen ontwikkelingen en verbeteringen plaats. Na enkele jaren (of tientallen jaren) verkoopt u, de meesterondernemer, het bezit voor miljoenen meer dan u het in handen krijgt. Veel beter dan dit wordt het niet.

Gebruik Google Alerts om u te helpen informatie te ontvangen over één ding op de marktplaats. Blogs over investeren in onroerend goed kunnen daarnaast praten over financiering, groothandel, rehabilitatie en landheer. Om de rommel te verminderen, kunt u een waarschuwing instellen, zodat u meldingen ontvangt over de zoekwoorden die u kiest. Het instellen van de waarschuwingen is eenvoudig, visualiseer nieuw en anders en kan al het gebiedsonderzoek voor u doen. Het is ook niet ingewikkeld om het in te stellen.

Laat u niet langer verleiden tot het ondertekenen van een abonneebasisovereenkomst met een probleemmakelaar die u de hoogste aanbiedingsprijzen heeft geboden. Dat kan soms een verkooptactiek zijn die door makelaars wordt gebruikt om een ​​vermelding te krijgen. Mocht de aanbiedingsprijs onrealistisch zijn, dan zal uw plaats geen klanten aantrekken. Het is de standaardpraktijk om het huis en onroerend goed in eerste instantie tegen een hoge prijs op de markt te brengen om “de markt te testen”, waarbij het proces erop gericht is de prijs lager te reguleren. Het lijkt erop dat er marktweerstand is tegen die prijs.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.