Business

E-apotheek versus traditionele apotheek: een vergelijkende analyse

Wanneer u solliciteert voor een functie als apotheektechnicus, helpt het u om vóór uw respectievelijke branche en praktijk te helpen om effectief te reageren op de zorgen die waarschijnlijk door de interviewer zullen worden gesteld. Een optimistische eerste indruk is moeilijk om vertrouwen te wekken is ook apotheek bestellen tijd in de markt. Als u voorbereid bent binnen de verscheidenheid aan opleiding en ervaring van apothekerstechnici, kunt u boven degenen die minder voorbereid zijn, scoren.

Dit idee trok mijn aandacht vanwege de grote hoeveelheden belichtingen in vergelijking met een aankoop. Voor ongeveer $364 ontvang je 24.000 opnames. Bestaat uit woorden, uw advertentie verschijnt op 24.000 tassen om uw plaatselijke APOTHEEK te krijgen. Dat is ongeveer 1 jaar bezig met zakjes bij uw apotheek, wat neerkomt op gemiddeld 500 recepten per werkweek. Dat werkt om ongeveer slechts 1,5 cent per zak of belichting. U zult het ermee eens moeten zijn. Dat is uiterst redelijk.

In principe kan iedereen zich aanmelden voor een apotheekspaarkaart. Een uiterst meestal geen kwalificatie nuttig. U kunt er een krijgen die is gekoppeld aan leeftijd, inkomen, gezondheidsomstandigheden of dekking door. Zodra u de kaart heeft, kunt u deze gebruiken bij elke deelnemende online apotheek. Presenteer de kaart aan het apotheekpersoneel wanneer u het recept afgeeft. De korting wordt door de apotheek aangeboden op uw medicijnen door de winstmarge van de plaatselijke drogisterij te verlagen.

Snelheid: Soms krimp ik ineen als ik kijk naar alle tijd, moeite en geld die ik in het apotheekinternaat heb gestoken. Zes jaar. Duizenden uren. Tienduizenden dollars. De beloning is natuurlijk best aardig. In ieder geval voor consumptie kan het als prettig worden beschouwd. Maar er waren tijden, oh zijn er tijden geweest, dat ik erover heb nagedacht om het in te pakken en op te geven, omdat zes jaar zo ver weg leek. En dat was als je problemen hebt gehad.

Stel vragen aan de apotheker: Het is slim om de apotheker te vragen hoe en wanneer hij de medicatie moet overwegen, over interacties met extra eten, drinken, zelfzorgmiddelen en voorgeschreven medicijnen, en over eventuele schadelijke gevolgen. Doe dit ook al heeft u dit misschien al aan de medische professional gevraagd.

De juiste school om vooraf te worden gekozen in verband met uw. Dit is vaak een onderzoeksstap die je niet mag missen; Anders kunt u moeilijk de juiste oefening krijgen. Neem de tijd om te zoeken naar hogescholen in de omgeving die u een programma voor APOTHEEK-monteur aanbieden. Dit is voor jou een uitstekende plek om te beginnen en studenten in staat te stellen een gevoel te krijgen voor het bestaande programma.

In volume kopen – Elke keer dat u uw recept laat invullen, brengt de apotheek een verstrekkingsvergoeding in rekening voor uw medicatie. Deze vergoeding varieert, maar ligt meestal in de buurt van vijf dollar. Deze vergoeding komt overeen met ongeveer $ 60 per jaar als uw recept maandelijks wordt ingevuld. Als u uw medicijnen wilt kopen uit een voorraad van drie maanden, besef dan wat goed is en bespaar $ 40 per jaar op de verstrekkingsfactuur. Ook zullen de kosten van drie maanden medicijnen drie keer zo hoog zijn als die van een paar weken. De prijs per pil van medicijnen is lager naarmate er meer pillen worden gekocht.

Door al deze verschillende dingen in gedachten te houden, zou u een beter inzicht moeten krijgen in de zaken die nodig zijn om de certificering van een apotheektechnicus te verkrijgen. Velen vóór u hebben deze certificering ontvangen en ontdekt dat het altijd een grote hulp zal zijn in hun nieuwe functie.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.