Business

De ultieme gids voor het scoren van de beste luierdeals

Het maakt niet uit hoe coöperatief uw kind is, 8 tips om het verschonen van luiers gemakkelijker en leuker te maken Artikelen voor het verschonen van luiers kan een lastige en uitdagende taak zijn voor u als verantwoordelijke moeder en huisvrouw. Dat komt omdat de hele taak binnen slechts een paar seconden kan uitmonden in een groot getouwtrek tussen jou en je kleintje. Maak je geen zorgen! Deze acht eenvoudige tips maken het verschonen van luiers een eenvoudiger en leuker proces – voor jullie allebei!

Wees altijd voorbereid:

Er is niets erger dan opspringen om een kast te openen en doekjes te pakken tijdens het verschonen van luiers. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen luier aanbiedingen dat u alle benodigdheden voor het verschonen van luiers bij de hand hebt voordat u uw baby pakt en aan het werk gaat. Met andere woorden: begin altijd met een luierwissel met alles wat je nodig hebt.

Gebruik afleiding:

In plaats van met uw kleintje te worstelen om de vieze luier uit te trekken, kunt u proberen hem kalm en afgeleid te houden met behulp van een paar speeltjes, zoals een mobieltje, een spiegel of iets anders dat de aandacht van uw kind lang genoeg kan afleiden. Daarnaast kun je ook een liedje zingen of gekke gezichten trekken om de zaken vlotter te laten verlopen.

Zorg voor meerdere luierwisselstations:

Zorg voor een paar luierwisselstations in uw huis, zodat u in geval van nood niet de trap op en af hoeft te rennen om verschoningsbenodigdheden te halen. Houd ook alles, van luiers tot luieruitslagzalf, binnen handbereik op elk station, zodat u de luier gemakkelijk kunt verschonen.

Gebruik een luieraankleedkussen van goede kwaliteit:

Of u nu thuis of onderweg bent, gebruik tijdens het verschonen van de luier altijd een kwalitatief hoogstaand luieraankleedkussen om te voorkomen dat uw baby in contact komt met bacteriële oppervlakken. Een bijkomend voordeel van het gebruik van luierverschoonmatten is dat ze voorkomen dat luierlekken over de hele verschoonruimte terechtkomen.

Pas op voor luieruitslag:

Breng een dunne laag luieruitslagcrème of vaseline aan op de billen van uw baby, want dit zal hem ondanks de huidirritatie tevreden houden. Als alternatief kun je ook kokosolie gebruiken om de uitslag te genezen. Wat u ook gebruikt, zorg ervoor dat het vriendelijk is voor de gevoelige huid van uw baby.

Overweeg een nieuwe locatie te proberen:

Als je merkt dat je kleine cherub een aanval krijgt tijdens elke luierwissel, probeert hij je misschien te vertellen dat hij zich niet op zijn gemak voelt op de plek waar jij zijn luier verschoont. Probeer dus een nieuwe locatie en kijk of dit zijn humeur überhaupt verbetert. Een verandering van locatie leidt vaak tot een gemakkelijkere luierwissel!

Onderbreek zijn spel niet:

Het toneelstuk is het werk van elke baby! Terwijl sommige jongeren het niet erg vinden om tijdens het spelen een luier te verschonen, willen anderen niet gestoord worden om hun luiers te laten verschonen. Als uw peuter een van hen is, onderbreek dan nooit zijn spel. Laat hem liever genieten van zijn favoriete taak terwijl jij zijn luier verschoont.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.